Referencer
 

Brødkunsten i København

Helle og Danni forvandlede i 2003 på kun 3 uger det gamle og kendte Pariserkonditoriet på Jagtvej 94, København, til "Bødkunsten".


På facaden fremhæves bygningens karakteristiske arkitektur på en elegant måde.

Bageriet er i dag moderne og rationelt, og butiksmiljøet er elegant og betjeningsvenligt.
 

Butiksmiljø

Disken har køl til fastfood, tørkagediske, kurvediske og en mobil brødvogn i brune, varme farver.

Der bages brød i det åbne butiksmiljø, så kunderne kan dagen igennem se, at der bliver bagt brød og kager i ovnene.
 

Maskinpark

Bago-line leverede maskinparken sammensat af den nyeste teknik.

Den indeholder bl.a. Slim afvejer, keglerundvirker, Daub DR-Robot fuldautomatisk delevirkemaskine, Jeros 8115 Grovopvasker, Jac Unic langvirker, Bago-line Futura stikovne og skræddersyede køle- og fryserum også fra Bago-line.

Læs mere om Brødkunsten på deres hjemmeside www.brodkunsten.dk.




 

SuperBrugsen, Høruphav

Et topmoderne brødanlæg er installeret i deres bageri.

Se reference

Hammershus Bagerbutik

En bagerbutik i et stilrent design i grå nuancer.

Med betalingssystemet er integreret i indretningen får butikken et ensartet udtryk.

Se reference

Hjallerup bagerbutik

I et klassisk sort design, hvor alt er samlet på et lille pladsareal.

Se reference

Wendorff bagerbutik, Odense

Wendorff kæden oser af kvalitet, og de har stor succes med deres koncept.

Se reference

 

 

NYHED!

Bago-line har indgået et samarbejde med Sveba-Dahlen

Klik her for at læse pressemeddelelsen

Klik her for at gå til Sveba-Dahlen website