Brødkunsten i København

Helle og Danni forvandlede i 2003 på kun 3 uger det gamle og kendte Pariserkonditoriet på Jagtvej 94, København, til "Brødkunsten".


På facaden fremhæves bygningens karakteristiske arkitektur på en elegant måde.

Bageriet er i dag moderne og rationelt, og butiksmiljøet er elegant og betjeningsvenligt.
 

Butiksmiljø

Disken har køl til fastfood, tørkagediske, kurvediske og en mobil brødvogn i brune, varme farver.

Der bages brød i det åbne butiksmiljø, så kunderne kan dagen igennem se, at der bliver bagt brød og kager i ovnene.
 

Maskinpark

Bago-line leverede maskinparken sammensat af den nyeste teknik.

Den indeholder bl.a. Slim afvejer, keglerundvirker, Daub DR-Robot fuldautomatisk delevirkemaskine, Jeros 8115 Grovopvasker, Jac Unic langvirker, Bago-line Futura stikovne og skræddersyede køle- og fryserum også fra Bago-line.

Læs mere om Brødkunsten på deres hjemmeside www.brodkunsten.dk.

Dette site benytter cookies

Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer.

Du accepterer dette ved at klikke videre på siden.

Accepter ikke cookies Accepter kun funktionelle cookies Accepter alle cookies