Helle og Danni forvandlede i 2003 på kun 3 uger det gamle og kendte Pariserkonditoriet på Jagtvej 94, København, til "Brødkunsten".
På facaden fremhæves bygningens karakteristiske arkitektur på en elegant måde.
Bageriet er i dag moderne og rationelt, og butiksmiljøet er elegant og betjeningsvenligt.
Disken har køl til fastfood, tørkagediske, kurvediske og en mobil brødvogn i brune, varme farver.
Der bages brød i det åbne butiksmiljø, så kunderne kan dagen igennem se, at der bliver bagt brød og kager i ovnene.
Bago-line leverede maskinparken sammensat af den nyeste teknik.
Den indeholder bl.a. Slim afvejer, keglerundvirker, Daub DR-Robot fuldautomatisk delevirkemaskine, Jeros 8115 Grovopvasker, Jac Unic langvirker, Bago-line Futura stikovne og skræddersyede køle- og fryserum også fra Bago-line.
Læs mere om Brødkunsten på deres hjemmeside www.brodkunsten.dk.