Indretning - bageriindretning - bagerimaskiner - service

bago-line er en virksomhed, som favner bredt på tværs af mange brancher. Vores indretningsløsninger henvender sig til  bager-. slagter-, fiske- og ostebutikker samt unikke indretninger til andre brancher.

Med vores over 40 års erfaring har vi mange referencer og et stort netværk i de forskellige brancher, vi arbejder med. Vores kendskab er størst i bagerbranchen, men vores kreativitet og sans for indretning gør et samarbejde med enhver branche til en oplagt mulighed.

bago-line startede med produktion af bageriovne, og det har vi holdt fast i. Den første danske bageriovn kom fra bago-line i 1969. Læs mere om vores historie og udvikling. I dag er vores stikovne topmoderne og vi er stolte af vores kvalitetsovne.

Bagerbranchen har været en central del af bago-line altid, og vi sætter en ære i, at være bagerbranchens totalleverandør. Vi kan levere alle typer bagerimaskiner og vi kan indrette både bagerier og bagerbutikker.

bago-line omfatter også en landsdækkende serviceafdeling, som yder service på alle løsninger og produkter inden for især bagerbranchen.
 

Endvidere er bago-line en sund og stabil virksomhed som er stolte af at være blandt 2% af danske virksoheder med den højeste rating indenfor kreditværdighed.